Ei taideta oikein tykätä mun uusista hiuksista. :D menin irc-galleriaan, ja eilisen jälkeen oli tullut 7 kommenttia, joista puolet ainakin oli jotain että "mitä sä oot tehny hiuksilles???? :o"  No niidenkin on nyt sit pakko tottua. Aattelin et järkevämpää pistää joku kuva nettiin, et ihmiset ehtii sulatella ennenku meen maanantaina kouluun. :p

 

As your eyes catch the sun
You know that your time has begun
And your heart burns like fire
You know you can't walk so you run

Kavereita en oo ihan kamalasti nyt lomalla nähny.. Oli ne kerran meillä katsomas leffaa, ja kerran oltiin yhellä toisella, mut kyllä niitä enemmänki näkis. En oo varmaan kamalan seurallinen ollu muutenkaan viime aikoina, on ollu vähän omia asioita mietittävänä, mut eiköhän tää tästä kun koulu ja HARKAT taas alkaa. Ekat harkat elokuun puolenvälin jälkeen on nyt tiistaina . ei varmaan osu yhtään palloon ja muuta mutta niin se on joka vuosi. :p Tosiaan haluisin olla kavereiden kans enemmän tekemisis, harmi että kaikki asuu suht kaukana eikä oo vielä tota mopokorttiakaan.. (47 päivää viel niin sit täytän !) Ei siinä muuten mitään, kyllä pyörällä tollasen 5km viel yhteen suuntaan menee mut pian alkaa tuleen kylmä ja paljon pimeempi, ja sit tuleeki jo lumi..

Olis paljon mielenkiintosempi kirjottaa jos tietäis et joku lukis :D  noo kukaan ei ees tiedä tämän olemassaolosta mitään. :)