Niin, on tämäki hiihtoloma. Perjantaina harkat ja lauantaina  lähdettiin turnaukseen, josta sitten tultiin kahden voiton ja yhen häviön jälkeen sunnuntaina iltapäivällä takaisin kotiin. Menin puol ysi nukkuun ja kymmeneltä aamulla töihin. Työvuoro kesti sellasen seitsemän tuntia minkä jälkeen tanssiin. sit kotiin suihkuun syömään ja nukkuun. Päivä kulki tänään suurin piirtein samalla lailla, paitsi että oli pesisharkat ja nyt kerkesin pitkästä aikaa koneelle. :) Paikat on jumissa, koska en milloinkaan venyttele vaikka aina lupaan itelleni ( ja muille). Onneks nyt ei oo muutamaan päivään harkkoja, perjantaina vasta seuraavat vaikka torstaina kai meen salille koska se todella tulee tarpeeseen.

Työvuoroja sain tosiaan ihan mukavasti, ma-la 10-17, että ei tarvi ihan älyttömän aikasin herätä. Tiskausta se lähinnä on ja sit samalla pidän vähän noutopöydästä huolen, että siellä on kaikki mitä tarvitaan. Seisoskelu on yllättävän raskasta, mutta oudoksusta vaan, että eiköhän sekin sitten viimeistään loppuviikosta korjaannu. :p

Tää kirjoittaminen tänne blogiin on tosiaan vähän kiireiden ja muiden takia jääny, mutta ficci edistyy mukavaa tahtia. Kirjotan siitä uudesta muutaman luvun valmiiksi ja sitten laittelen niitä nettiin tietyin väliajoin ettei mahdollisten lukijoiden tarvi odotella kamalan kauaa, eikä mun tarvi ottaa mitään paineita siitä.

Tälle viikolle ois viel tarkotus saada parturi, mutta jos ei nyt onnistu niin eipä se maailmanloppu ole vaikka se vähän myöhemminki olis. Sit ois tarkotus käydä pankis vähän kyselemäs säästömahdollisuuksia, kun on rippijuhlistaki melkein kaikki rahat käyttämättä ja haluisin ne johki säästöön kasvaan korkoa :D Olis niistäki sit muutaman vuoden päästä enemmän hyötyä, kun ei tällä hetkellä mitään isompia hankintoja ole.