Ohi on. Niin saksalaisten vastavierailu kun peruskoulukin. itkettyä tuli molempien päätyttyä, mutta tästä eteenpäin ja hyvillä mielin. Ikävä kaikkia tulee, mutta varmasti vielä nähdään (tai niin mä luulen..)

Saksalaisista sitten. Moni on tulossa Suomeen kesällä, mutta saa nähdä mitä siitäkin tulee kun ne vaan huopaa ja soutaa koko asiaa. Kaks niistä on näillä näkymin tulossa meille. Toinen on sama joka jo viisi päivää mun luonani asu ja hyvä merkkihän se vaan on, että haluaa uudestaakin tulla. :)Ikävä niitä tulee kun ne kaikki oli niin mukavia, mutta eihän sille mitään mahda.

Enemmän kyllä itketti ysin päätös. Opettajat puhu niin kauniisti ja haikeesti ja musiikkikin oli sitä luokkaa että pakostikin itketti. Meidän luokkahenki on monen opettajankin mielestä aivan huippuluokkaa, eikä ne väärässä ole. Ei tota luokkaa vaihtais mihkään.

Toisaalta hieno päättää  peruskoulu. Nyt alkaa vastuu omista tekemisistä ja koulunkäynnistä - ei kukaan mua pakota käymään koulua. Nyt kumminkin unohdetaan koulu ja keskitytään nauttiin kesästä.

Tänään olikin ihana päivä. Kahdelta lähdin kotoo ja kasin jälkeen olin takasi. Vietettiin koko päivä rannalla kahden kaverin kanssa piknikin merkeissä ja sit illalla vielä jäätiin kylälle. kivaa oli!