On paikat vieläkin kipeenä eilisen kuntopiiristä. Pitäis varmaan useammin tehdä niin ei sitten kärsis jälkeenpäin. :) tänään kyllä tein vähän kuntopiiriä kotona, juuri sen takia kun äiti on sanonut et kipu lähtee sillä millä se on tullutkin, tälläsis tapauksis ainakin. Kyllä se vähän helpottikin ja huomenna harkkojen jälkeen toiv. taas ihan kondiksessa :)

Isä lupas nyt sen mopon maanantaina hakee, saa nähä tuleeko sitä sillonkaa.. Maantaihin asti se on sille varattu, muuten se menee taas myyntiin.

Neljännenki luvun oon ficistä saanu jo kirjoitettua, VAU. Juuri julkasin sen kolmannen, ja sen ja kakkosen välissä oli vissiin yli kuukausi. Mut nyt on tosiaan neljäs jo valmis ja viidettä oon kovaa vauhtia kirjoittamas..Edelleenki toistan sitä kuinka ihanaa puuhaa se on, ai että!

Aattelin pitää äikän esitelmän joko Serranon perheestä tai sitten jostain laulajasta /bändistä esim. Juha Tapiosta, Hectorista tai Scorpionsista. Jälkimmäisestä ois varmaan ihana pitää, ja sit soittaa joku Send me an angel tai vastaava loppuun. :) Saa nähdä mitä keksin mutta sen aion tehdä huolella ! Pitäis varmaan kyllä jo kiirehtiä kun pidän sen ekana.. Mut en kyl kuolemaksenikaan muista koska. :D