En ole vieläkään päässyt varsinaisesti kassalle mut ehkä huomenna tai ylihuomenna.. toivottavasti. <: Paikat alkaa oleen aika jumis siitä seiskoskelusta, tai jalat siinä puutuu mut nyt on selkä ja niskat jumis. noo, oudoksuksesta(outo sana) ne kipeentyy, eli eiköhän se pian hellitä.

toivon todella et pääsen sinne viikonlopputöihin, tai sillain että kun siellä ois varauksia paljon tai muuten vaan kiireitä niin sit soiteltas mulle.. täti siis omistaa ton joten sinänsä onnistuis. :p Olis se vaan hienoo, vaikee saada tän ikäsenä töitä mistään. paitsi kesätöitä saa kyllä aika helposti, ainaki täältäpäin.. Enemmän mä pidän tärkeenä sitä että saan työtodistuksen,kun että saan rahaa. tottakai rahakin on tärkeetä, nuorelle varsinki se itse ansaittu raha, mut ei mulla se määrä niin hetkauta, tien että tulisin saamaan ihan kohtuupalkan , mutta työtodistus on sit pidemmän päälle se arvokkaampi, vaikka niin kliseeltä kuulostaakin. :p

Oon jo oppinu tekeen aika paljon itsenäisestikin tuolla tetissä, ei tarvi olla koko ajan kärttämäs hommia, kun voi ite käydä kattelemas onko ruokaa pöydäs , astioita, kahvia.. jos kaikki on kondiksessa, niin tiskiä kyllä löytyy aina. :)

 

syömään -->