Oltiin tänään tosiaan ammatikoulussa käymässä meidän koulun ysiluokkalaisten kanssa. Sain aika paljon tietoja tosta opiskelusta ja noista eri vaihtoehdoista mutta mikään muu ei sinänsä kiinnostanu kun parturiala, ja siinä alkaa seuraava ryhmä vasta 2010 :s Toinen ois sit kyl matkailuala, mut kun rupesis miettimään että kun on käytännön töitä (just parturit laittaa/leikkaa hiuksia, pojat korjailee autoja ja hitsaa ym) niin mitä matkailualalla tehdään? kertokaas mulle jos joku tietää. Eikai se voi vaan lukemista olla, mut mitä se sit on? sitä siel ei esitelty, just sitä alaa kun ne opiskelijat oli josain työharjottelussa tai jotain muuta. No työharj. siinä voiski olla mukavaa mut se onki sit eri juttu.

Mutta yhdistelmäopintoihin oon nyt tällä hetkellä pyrkimäs, tai sitten vaan amikseen , riippuu nyt siitä mille alalle päädyn. Mut se just et matkailualalle tarvis sit ottaa kyl väh. lukion englannin kurssi.

Noo saa nyt nähä mihkä päätyy, mut toivottavasti on sit sellanen opiskelupaikka mikä kiinnostaa. Ja tänään meen varmaan urh. linjan sellaselle esittelyjutulle, et kuulee sit vähän mitä sekin on. :p