Kaveripoika väittää että sen sormi leikataan ja on nyt tiputuksessa ym, mut en tie pitäiskö sitä tällä kertaa uskoo. Se voi vaan väittää niin ja kumminki tulla huomenna kouluun ja nauraa mulle. :p Kyllä sen sormeen jotaki sattu, en muista mitä se tällä kertaa sähelsi mut saa nähä tarviiko se muka oikeesti leikkausta. Kovasti se kertoo kuinka oli jo päässyt vartijanki puheille, ja kuinka sen vierustoverit on jotain "hippejä jotka puhuu vaan jostain pelistä"

Ajoin sit ekaa kertaa mopolla 4. luokan jälkeen. ajoin sillon ojaan, enkä oo sit mopoon koskenu. Halunnu oon kyllä, mut ei mitään hyvää tilaisuutta koskaan kokeilla ja opetella. Nyt kumminki ajelin ja mahtavaahan se on. :) kääntyilin tos pihas ja yhen naapurin tiehaaras ja sain vaihteitaki vaihdeltua. Kytkimen nostin aika usein liian nopeesti ylös kun piti lähtee liikkeelle mut eiköhän se siitä.

Pitäis nyt saada luettua se Taru sormusten herrasta.. ja sit run away, memory, Adara Siriuksen tähti ym. Kamalasti ois kaikkee ja pitäis iteki kirjottaa nyt kun intoo riittää. Saa nähä, huomenna varmaan lueskelen/kirjotan kun ei oo harkkojaan. Tänään olikin muuten kivat harkat kun ei ollu vetäjää ja saatiin pitää itse.